Betala med guld

Betala med guld, silver, platina eller palladium
När du handlar hos Goldringsly kan du betala med ett flertal olika ädelmetaller. Vi tar emot guld, silver, platina och palladium. Här arbetar vi med 100% återvunnet material vilket är smart både för dig och för miljön. I stället för att samla damm i byrålådan kan dina metaller bli till en ny vigselring eller annat smycke som du designar själv på vår sida eller i dialog med oss.

Skicka in ditt guld
För att betala med ädelmetaller behöver du beställa Goldringslybrevet. I brevet får du en Guldpåse som du använder för att skicka in guldet till oss. Guldpåsen har en säker förslutning och är försäkrad med upp till 10000 kronor om något skulle hända på vägen.

I GoldRingslybrevet finns även ett Guldavtal med villkor som du skriver under och bifogar. För extra säkerhet vill vi även att du fotar dina smycken och skickar i ett mejl till oss på info@goldringsly.se

Värdering av dina metaller
När vi har fått in dina metaller så gör vi en värdering. Värderingen utgår ifrån
dagsvärdet på den metall du skickat till oss. Värdet kan ändras från dag till dag.

Det här gäller för stenar
Observera att vi inte köper in stenar. Har du stenar infattade på dina smycken så kan vi plocka bort dem för 40 kr per sten och sedan skicka tillbaka dem mot en portokostnad.

Så köper du smycken med guld
När vi har värderat dina metaller så återkommer vi till dig med ett pris. Om du
accepterar priset så skickar vi ut en rabattkod som du kan handla för på Goldringsly.se. Om du inte accepterar priset så kan vi skicka tillbaka dina föremål mot en portokostnad.

Om du handlar för mer än din rabatt så betalar du enkelt den resterande summan i kronor. Handlar du för mindre än din rabatt så kan du välja om du vill ha en ny rabattkod från oss eller om du vill ta ut beloppet i kronor. Om du tar ut summan i en ny rabatt så kommer summan vara en aning högre än om du tar ut den i pengar. Var noga med att alltid ge oss aktuella kontaktuppgifter så att vi kan hålla en dialog med dig.

Våra fullständiga köpvillkor

Beställ Goldringslybrevet