Våra 10 bästa idéer för present till pojkvän

Vi tipsar om presenter till pojkvän i olika prisklasser

Det finns många tillfällen under året där man vill köpa en present till sin pojkvän. Kanske är det till hans födelsedag, till alla hjärtans dag eller till julafton. Det finns ofta mycket press på en att hitta en bra present till pojkvän, just för att man kanske vill ta tillfället i akt och visa hur mycket han betyder för en.

Ibland har man även mindre pengar att lägga ner på en present till sin pojkvän. Men oroa dig inte för det, det finns massor av alternativ att välja mellan som är romantiska men som inte tömmer hela plånboken. För att göra det enkelt för dig har vi inkluderat presenter i kategorin Lyx och i kategorin Budget. Läs vidare för få svar på frågan “Vad ska man köpa till sin pojkvän?”

Lästips: Vi ger även presenttips till flickvännen och till frun på bröllopsdagen.

Litet paket med blå presentsnöre

Present till pojkvän: Lyx

1. Rakkniv med skäggprodukter

En rakkniv är helt klart en riktigt bra present till en pojkvän. Det finns olika kit att köpa där man även får med skäggtvål, borste och skäggolja. Med ett sådant kit kan din pojkvän verkligen lyxa till det.

Person sitter med en rakkniv och raktvål

2. Lyxigt tyngdtäcke

Har din pojkvän lite problem med sömnen? Då kan ett tyngdtäcke vara svaret på hans problem. De finns i olika märken och färger så det är bara att hitta ett som passar till hemmet.

Fot som sticker ut under täcke

3. Spa weekend

En spa weekend tillsammans är verkligen en romantisk present till din pojkvän. Då får ni tid att slappna av och spendera mycket kvalitetstid tillsammans. Kanske till och med äta god mat och gå ut på upptäcktsfärd emellan spa besöken.

Spa i guldfärger med tre fotbad

4. Stilren guldkedja

En fin och stilren guldkedja går alltid hem. Den passar till allt och ger ett intryck av att man har koll på kläder och mode. Kolla in en av våra favorit guldkedjor från Goldringsly!

Guldkedja i rödguld

6. Nya hörlurar

Ett par nya och fräscha hörlurar med härligt sound och bra bas kan göra så stor skillnad när man lyssnar på musik. Oavsett om det är par on-ear eller in-ear hörlurar så är det en toppen present som kommer uppskattas.

Man med vita hörlurar

Present till pojkvän: Budget

1. Hudvårdskit

Hudvård är något som väldigt många killar inte köper till sig själva (för någon anledning). Får dom det i present däremot, och de lär sig hur det ska användas, så brukar det bli en återkommande favorit.

Hudvårdsprodukter för män på ett bord

2. Personlig scrapbook

Vill du satsa på en riktigt personlig present till din pojkvän så ska du klistra ihop din egen scrapbook. Klistra in olika bilder från minnesvärda stunder ni haft tillsammans och skriv små texter med kärleksförklaringar eller komplimanger. Det blir en fin present som ni båda kan titta tillbaka på.

Scrapbook med fina bilder som present till pojkvän

3. Ölglas

Ett par ölglas behöver inte kosta så mycket. Perfekt att använda till sommaren när ni sitter ute i trädgården eller på balkongen och njuter i solen.

Två händer som håller i fina ölglas

4. Kokbok

En kokbok som present kan fungera på två olika sätt. Antingen som en gåva till pojkvännen som inte kan något om matlagning och behöver lära sig. Eller till pojkvännen som älskar matlagning och behöver fler nya recept att testa.

Kokbok med mat på ett träbord

5. Powerbank

En powerbank är en liten present till din pojkvän som kan användas vid många olika tillfällen. Gillar han att vara ute och vandra eller campa? Kanske gillar han att gå på festivaler? Oavsett så är en powerbank super användbar.

Powerbank i present till pojkvän

Lästips: Vi tipsar om studentpresenter till henne och honom!

Svar på vanliga frågor:

Vad ska jag köpa till min sambo?

Det är alltid bra att utgå ifrån din partners intressen när du köper presenter till hen. Fungerar inte det som trick kan du alltid fundera över svårigheter som din partner har i vardagen. Till exempel om hen alltid lyckas skvätta mat på sig under matlagning kan ett snyggt förkläde vara perfekt.

Vad ska man köpa till någon som har allt?

Bra present till en pojkvän som har allt är att ge bort romantiska presenter till honom. Som t.ex. en par massage, en middag på en ny lyxig restaurang eller kanske något han inte skulle köpa till sig själv som en pastamaskin.

Vad önskar sig en 35 årig kille?

Det är självklart olika för alla men här är några säkra kort:

  • Whisky- eller ölprovning
  • Åka segelflygplan
  • Ett retro Super Nintendo

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly