Studentpresent till henne – 21 tips!

Våra bästa tips på studentpresent till henne

Dags att hitta en studentpresent till henne? Nu nalkas det vår och snart är studentsäsongen här. Snart ser vi flaken åka runt staden, hör musik från studentfester i varje vrå och ser studentmössor virvla fram i folkmassorna. Det sjungs om studenternas lyckliga dagar och det planeras vilt för framtiden.

Men innan man kommer dit måste man börja fundera på vad man ska köpa för present till de studenter man känner. Därför har vi här samlat våra 21 bästa tips på studentpresent till henne. Vi hoppas du kan hitta något som passar studenten i ditt liv! Letar du studentpresent till honom har vi även en artikel för det. Även om alla tips egentligen fungerar för både killar och tjejer.

Lästips: Vi tipsar om presenter till flickvännen och pojkvännen!

1. Örhängen i vitguld

Ett par stilrena örhängen i vitguld är ett säkert kort som studentpresent. Det är något som kommer kunna användas i många år och till många tillfällen. Örhängen i silver går ju också bra med det är något extra lyxigt med just vitguld.

Vackra örhängen i vitguld

2. Skräddarsy ett present kit

Sätt ihop ett litet present kit med saker som du vet att studenten gillar. Kanske en bok från favorit författaren, ett par mysiga tofflor och en massa godis.

3. Inredning från någon känd designer

Det finns massor av inredning från kända märken som skulle kunna passa perfekt som studentpresent. En ljusstake eller en fin vas fungerar alltid. Perfekt om studenten ska flytta hemifrån snart!

4. Värdepapper

Att bidra till någons aktie- eller fondsparande kan vara en fantastisk gåva. Något som många kanske glömmer bort men det brukar uppskattas mycket.

5. Fina glas

Många inredningsmärken har serier med massor av fina glas. Välj t.ex. mellan vackra vinglas, ölglas, champagneglas eller shotglas. Listan är lång!

Fina glas med dricka i och frukt som garnering

6. Spa upplevelse

Vem gillar inte att få uppleva en dag på spat? En perfekt present till studenten som gillar att lyxa till det. Väljer du att ni ska åka tillsammans får ju även du en härlig upplevelse.

7. En fin luftfuktare med aroma diffusor

En luftfuktare som även ger ditt rum eller lägenhet en behaglig doft är en riktigt fin och mysig studentpresent till en tjej.

8. En stilren halskedja i guld

Ett säkert kort som studentpresent för tjej är ju smycken. I alla fall om studenten är en smyckesfantast. En snygg halskedja i guld är smycket som passar till allt och just därför fungerar det utmärkt som present.

9. En miniskrivare

Det är inte så många som har skrivare hemma längre, särskilt inte skrivare som kan skriva ut bilder på fotopapper. Eftersom det har blivit populärt att skriva ut bilder och skapa fina fotomontage är det ett perfekt förslag på studentpresent för en tjej.

Kvinna står vid skrivare och skriver ut foton

10. Graverad gåva

Att köpa en fin present och sedan gravera den med studentens namn är ju också en klassiker. Kanske en fin penna eller en plunta?

11. Bucket-list bok

En bok som studenten kan skriva ner sin bucketlist i är ju en fin present som hon kommer ha med sig genom livet.

12. Spa Kit

Släng ihop ett fint litet kit med olika spaprodukter. Kanske något doftljus, ansiktsmasker, en skrubb eller exfoliator och en snygg morgonrock i silke.

Kvinna sätter fram ett spakit och ett doftljus

13. Smyckeskrin

Ett snyggt smyckeskrin är en bra present för studenten som äger mycket smycken. Det ger henne möjligheten att kunna organisera alla smycken och ha dem på samma ställe.

14. Kokbok

Vad kan vara mer perfekt än en kokbok när man ska ut i arbets- eller studentlivet. Fylld med massor av goda recept att testa när man börjat stå på egna ben och flyttar hemifrån.

15. Armband i både vitt- och rött guld

Till en student är både halsband och armband bra presenter. Men vill du ge bort ett lite annorlunda smycke i studentpresent finns det ett riktigt unikt armband i blandat vitt guld och rött guld hos oss på Goldringsly.

16. Fin anteckningsbok

En fin och lite lyxigare anteckningsbok är en present full av möjligheter. Det kan bli en drömjournal, en dagbok eller en bok där man utövar manifestation och drömmer om framtiden.

17. Portabel högtalare

En trådlös portabel högtalare är perfekt till sommaren! Den funkar utmärkt att ta med sig till stranden eller till grillkvällen. Det är helt enkelt en väldigt uppskattad studentpresent.

18. En airfryer

Vad gör godare mat på ett lättare sätt än en airfryer? Inget! Till studenten som älskar att laga god mat är en airfryer den perfekta uppgraderingen.

19. Lyxig platt- eller locktång

Att kunna skapa olika frisyrer och lyckas med de perfekta Hollywood svallet är något många tjejer eftersträvar. Med en platt- eller locktång är möjligheterna många.

Många stylingverktyg till håret

20. Ett par vackra pärlörhängen

Ett av det mest klassiska örhängena är pärlörhängen. De kommer aldrig att gå ur stil och dessa har även ett fäste av äkta guld i hög kvalitet. En studentpresent som räcker för resten av livet.

21. Snygga solglasögon

Ännu en perfekt present för sommaren! Det finns oändligt med snygga solglasögon i olika märken. Kanske kan du hitta ett par riktiga Y2K solglasögon i rosa för en riktigt somrig vibe?

Lästips: Vi ger våra bästa tips på presenter till frun på bröllopsdagen.

Svar på vanliga frågor

Hur mycket är rimligt att ge i studentpresent?

Det beror egentligen mer på vilken relation du har till den som tar studenten. Är ni nära vänner eller familj kan ett rimligt pris för studentpresent ligga på 500–1000 kr. Räknar du inte studenten som en av dina absolut närmsta kan det räcka bra med en present som ligger på runt 200-300 kr.

Vad hänger man på en student?

En klassisk sak som man kan hänga runt halsen på studenten är studentnallar. Det går även bra med visselpipor, shotglas, blommor eller vattenpistoler.

Vilka blommor till studenten?

Enligt tradition är det en enkel röd ros som gäller till ett studentfirande. Du kan även fästa den i ett gult och blått band så att du kan hänga den runt studentens hals.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly