Studentpresent till honom → Våra 15 bästa tips

Våra bästa tips på studentpresent till honom

Är det dags att köpa studentpresent till sonen, brodern, pojkvännen, bästa vännen eller barnbarnet? Då kan det vara skönt att få lite tips på vad ni kan köpa. Särskilt om studenten inte skickat ut någon önskelista med specifika önskemål.

Läs igenom vår lista med tips på studentpresent till honom som kommer garantera en tacksam och lycklig student. Vi inkluderar presenter i olika prisklasser så det är bara att välja och vraka!

Lästips: Vi tipsar även om studentpresenter till henne och ger presenttips till frun på bröllopsdagen.

1. En snygg necessär med skägg- eller hårprodukter

En riktigt lyxig studentpresent till en kille som tagit studenten är en egen stilren necessär med olika produkter i. Det är något som en del kanske inte skulle komma ihåg att köpa till sig själva men uppskattas alltid som present.

2. Stilren korthållare eller plånbok

Korthållare och plånbok är något vi byter ut alldeles för sällan. Därför kan det vara ett säkert kort att köpa som studentpresent.

3. En SUP (Stand-up-paddleboard)

Tycker studenten om att vara aktiv eller att bada kan en SUP vara den perfekta presenten. Det finns både vanliga och uppblåsbara SUP:s till olika priser.

Två män på en stand up paddleboard

4. En klassisk guldkedja

En bra studentpresent till en kille är ett smycke som passar till allt. En klassisk guldkedja är smycket som aldrig kommer bli omodernt. Det är helt klart lite dyrare men det är en present som kommer att uppskattas.

5. Kokbok

En kokbok med hundratals olika recept är en utmärkt studentpresent för studenten som ska flytta hemifrån inom en snar framtid. Eller för någon som du tycker behöver lära sig laga mat.

6. Elektriska salt – och pepparkvarnar

Elektriska kryddkvarnar ger studenten lite extra lyx i köket. Det brukar bli en liten flex att visa när kompisarna är på besök.

Salt- och pepparkvarn i present

7. En lyxig kockkniv

Är studenten matlagningsintresserad kan en lyxig kockkniv vara en bra och personlig studentpresent. Passa på att gravera in något för att göra den extra personlig.

8. Sodastream

En sodastream är en vardagslyx som brukar uppskattas av de flesta. Det finns massor av olika modeller i olika prisklasser som du kan välja mellan.

9. Portabel högtalare

En trådlös portabel högtalare är perfekt till sommaren! Den funkar utmärkt att ta med sig till stranden eller till grillkvällen. Det är helt enkelt en väldigt uppskattad studentpresent.

10. Snygga guldörhängen

Ett par stilrena örhänge till en kille som har hål i öronen är alltid en uppskattad present. Kolla in dessa örhängen i “cuff-modell” som ger honom en unik och snygg look.

11. Bar-set

Ett bar-set är den perfekta presenten till studenten som har intresse för att mixa drinkar eller för någon som vill lära sig. De flesta bar-set kommer även med en liten receptbok på populära drinkar.

12. Lyxiga Ljusstakar

Hjälp studenten på traven med att inreda nya lägenheten eller rummet med ett par snygga ljusstakar. Det finns oändligt med ljusstakar att välja mellan både från designers och lite mer budgetvänliga affärer.

13. Pengar till resa

Ska studenten i väg på en studentresa eller backpacka under det kommande året? Då uppskattas alltid ett litet resebidrag som studentpresent som bidrar till att skapa minnen för livet.

Hand som håller i en liten jordglob med berg i bakgrunden

14. En snygg läderväska

En läderväska är en riktigt lyxig present som kommer användas mycket. Det är en perfekt väska att ha med sig både på resor och som weekendbag.

15. En klädsteamer

Använder studenten många skjortor eller ska börja jobba på ett ställe där han behöver ha på sig skjorta till vardags är det en utmärkt idé att ge bort en steamer. Med den kan han få bort skrynkligt tyg på några sekunder.

Lästips: Vi tipsar om presenter till flickvännen och pojkvännen!

Svar på vanliga frågor

Hur ska man klä sig på en studentmottagning?

Det är vanligt att klä sig finare än till vardags till studentmottagningen. Skjorta och jeans eller chinos för män. Lägg till en blazer om du vill.  För kvinnor funkar det bra med snygga kostymbyxor med någon fin tröja eller en somrig kjol eller klänning.

Vad säger man till någon som har tagit studenten?

Det finns många saker man kan säga men det vanligaste är att gratulera till att de klarat sig genom skolåren och önska dem lycka till i deras framtida äventyr. Välkommen till verkligheten!

Hur mycket är rimligt att ge i studentpresent?

Det beror egentligen mer på vilken relation du har till den som tar studenten. Är ni nära vänner eller familj kan ett rimligt pris för studentpresent ligga på 500–1000 kr. Räknar du inte studenten som en av dina absolut närmsta kan det räcka bra med en present som ligger på runt 200-300 kr.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly