KONTAKT

KONTAKTA OSS

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar, vi ser framemot att hjälpa till! 

Maila oss

info@goldringsly.se

Ring oss

Mån-Fre: 10-18
08-250 205

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

Mån – Fre 10-18 är våra vanliga öppettider.
Alla röda dagar stängt. 

Nej, det har vi inte. Men vi är här för att hjälpa till och känner du dig det minsta osäker så hör av dig till oss. Vi kan exempelvis skicka hem attrapp ringar som du kan prova, allt för att du ska kunna vara 100% säker på ditt köp. 

Ja, du kan skicka in era smycken för rengöring, polering, kloöversyn och rodiumplätering av vitguldssmycken.

Ja, alla ringar är nickelfria.

Vi skickar inom Sverige och internationellt

Jadå, vi tar då ut en avgift på 1500 sek om du redan har en lös diamant men ingen ring.
Kontakta oss och berätta vilken modell du vill ha samt vikt och form på stenen.

Ja, gravering är kostnadsfritt om ni gör det direkt vid köptillfället. Ska vi gravera i efterhand kostar det 500:- per ring, då rengör vi och putsar upp den så att det blir som ny. Du fyller i gravyr när du väljer ring. Tänk på att vid en retur får du betala en återställandeavgift om 1 000 sek om ringen är graverad. Vi graverar förhand i skrivstil.

Du kan helt kostnadsfritt beställa hem ett storleksmått för att mäta din storlek.

Det tar cirka 3 veckor per standard. Maila oss gärna om du har frågor gällande när du beräknas få tillbaka din ring.

Det är svårt att veta sin partners ringstorlek om du exempelvis ska fria. Vi rekommenderar att mäta av en annan ring som din partner har. Vi erbjuder även fri storleksändring vid ett tillfälle och inom 1 år.

Ja, hör av er till oss så skickar vi ut attrappringar ni kan prova. Utöver det erbjuder vi 90 dagars returrätt från det att du beställer så att du kan känna på din ring eller smycke i lugn och ro.

Absolut, kontakta oss så hjälper vi er

Ja, alla smycken som vi listar på vår hemsida. Ringar utanför vårt ordinarie sortiment som inte finns tillgänglig på hemsidan utan på förfrågan eller på annat sätt modifierats enligt era önskemål är ringen fråntagen returrätt. Vänligen kontakta oss vid köp över 100 000 kr, oavsett produkttyp är dessa köp per standard undantag för öppet köp. Dock så vill vi självklart att ni ska känna er trygga med att ni gör rätt val även vid köp över denna summa. Vänligen kontakta oss, vi gör alltid vårt bästa för att vara tillmötesgående.

Guldet vägs på guldvågar godkända av EU och som kalibreras av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut med jämna mellanrum. Ditt guld värderas endast av våra välutbildade guldsmeder med många års erfarenhet. Guldets karathalt identifieras sedan med hjälp av skraptester och kungsvatten.

Nej, vi tar ingen värderingsavgift och erbjuder gratis retur om du inte är nöjd med din värdering.
Utbetalning till ditt kontonummer via banköverföring är också kostnadsfritt men väljer du istället utbetalning med bankavi så tar din bank ut en avgift om 49kr.

Självklart kan du få tillbaka de föremål du inte vill sälja. Inga avgifter tillkommer.
En retur kan ta upp till 14 dagar.
Kontakta gärna vår kundservice om du behöver mer information!

Ja, du kan betala dina smycken med ädelmetallerna guld, silver, palladium och platina hos oss.

Nej, vi köper inte in stenar eller pärlor. Du kan fortfarande skicka in föremål med infattade stenar. Om du vill ha tillbaka stenen/stenarna tar vi en avgift om 40kr per sten plus porto för att skicka tillbaka stenen/stenarna till dig.

Få de senaste nyheterna från Goldringsly