Våra tips på morgongåvor till brudgummen

 

Det är inte längre obligatoriskt att ge en morgongåva till sin fru men många väljer att göra det ändå. Nu för tiden även vanligt att brudgummen får en och vi har samlat våra bästa tips på morgongåvor till honom.

 

Klockor

En klocka är en klassisk och tidlös accessoar som både män och kvinnor bär dagligen. De finns i alla prisklasser och är en mycket uppskattad morgongåva. Här kan du anpassa stil och utseende helt efter vad din partner tycker om samt göra den mer personlig i form av till exempel gravyr på baksidan med ert bröllopsdatum. Det kommer vara ett fint och uppskattat minne som han kommer kunna bära med sig för resten av livet.

 

 

Tips: Ska du välja vigselring? Då behöver du tänka på till exempel bredd, material och om du vill matcha dina ringar på något snyggt sätt. Klicka på länkarna för att läsa mer!

 

Övriga smycken

Andra vanliga morgongåvor till en man är en fin slipsnål eller manschettknappar. Om din man ofta bär kostym är detta både snyggt och användbart. Även här kan du göra det mycket personligt och välja något som går ihop med den övriga stilen samt helt välja vilken prisklass du vill lägga dig i. Ett armband, en ring eller en plånbok med personlig gravyr är andra bra förslag. 

 

Lästips: vill du veta hur en borgerlig vigsel går till eller hur en kyrklig vigsel går till? Klicka på länkarna för att ta reda på det!

 

Intressebaserade morgongåvor

Här kan du även tänka vad din man har för andra intressen. Det kan till exempel vara bilar, whiskey, golf, elektronik eller böcker. Att ge något fint som visar att du förstår och bejakar intresset är något som kommer uppskattas mycket.

Gillar din partner golf så varför inte köpa en ny golfbag eller nya klubbor? Gillar personen whiskey kan du köpa en fin och speciell flaska eller varför inte en samling böcker du tror att han skulle uppskatta? Du kan variera i oändlighet och det finns inget rätt och fel gällande morgongåvor. Vårt bästa tips är att göra det personligt. Din partner kommer då oavsett prisklass och typ av gåva se det som en kärleksgest och att du uppskattar personen vilket kommer bli ett fint minne att bära med sig från er första morgon som gifta.

 

Lästips: Är du mitt i bröllopsplaneringen och vill ha en checklista att utgå ifrån? Klicka på länken för att ta del av den!

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly