Bröllop i Spanien → 11 fina platser

Har ni bestämt er för att ha ert bröllop utomlands så rekommenderar vi att direkt kolla upp information om vad det är för regler som gäller i just det landet. När ni gjort det så kan ni börja leta efter en bröllopslokal. Spanien är ett land som erbjuder många vackra platser och i den här artikeln kommer vi att ge er våra 11 bästa tips.

Spanien → bröllopslokaler på både öar och fastlandet

Om ni vill ha ert bröllop i Spanien finns det många olika valmöjligheter. Landet har en varierande natur med allt mellan berg, höga slätter och en lång kust. Ni kan välja om ni vill vara på en ö eller på fastlandet samt om ni vill ha en lugn, ostörd miljö eller vara bland liv och rörelse. Det finns många möjligheter och ni kan välja en lokal som stämmer överens med ert drömbröllop.

Lästips: här kan ni läsa mer om bröllopslokaler i Frankrike eller Italien.

Ibiza, Spanien.

11 vackra bröllopslokaler i Spanien

När ni har satt er bröllopsbudget får ni en bättre bild av vad som passar er. Vår lista har olika typer av lokaler och platser så att ni lättare ska kunna se några olika av alla de varianter finns. Vill ni kanske vara på den vackra ön Ibiza där det är nära till fest eller ha en lantlig atmosfär med utsikt över bergen?

1. Amante Ibiza – Ibiza

2. Casa La Siesta – Andalusien

3. Mas Terrats – Katalonien

4. Castillo De Monda – Andalusien

5. La Cabane Beach Club – Marbella

6. Colònia Rusiñol – Katalonien

7. Aguas De Ibiza – Ibiza

8. Estate Oran – Sevilla

9. Cortal Gran – Katalonien

10. Son Togores – Mallorca

11. Masia Victoria – Katalonien

Våra tips i närmare detalj

Vill ni se bilder eller ha mer information om varje ställe kan ni klicka på länken under varje beskrivning för att komma till hemsidan alternativt hemsida för bokningsservice.

1. Amante Ibiza – Ibiza

Adress: Cala Sol d’en Serra Calle Afueras, s/n, 07849 Cala Llonga, Balearic Islands, Spain.

Beskrivning: Amante ligger på klipporna i en vacker vik. Restaurangen har utsikt över Sol d’en Serra-bukten, klipporna och grönska från träd och buskar runt omkring. Havet ligger precis nedanför och lokalen finns tillgänglig både dags- och kvällstid. Här kan ni njuta av både den vackra naturen och fridfullheten i viken.

Kapacitet: 120 gäster.

Länk till hemsidan.

2. Casa La Siesta – Andalusien

Adress: Camino de los Parralejos, s/n, 11150 Vejer de la Frontera, Cádiz, Spain.

Beskrivning: Casa la Siesta är ett vackert boutiquehotell som har vackra trädgårdar och en härligt grönskande innergård. Den eleganta inredningen ger känslan av lantlig lyx och hotellet har fått mycket bra recensioner av olika tidskrifter såsom ELLE och The Telegraph. Här kan ni fira er speciella dag på en lugn plats exklusivt för er.

Kapacitet: 110 gäster.

Länk till hemsidan.

3. Mas Terrats – Katalonien

Adress: Camí dels masos de Romanyà, 17773 Pontós, Girona, Spain.

Beskrivning: Mas Terrats har en hemtrevlig miljö bland olivträd och solrosor i Katalonien. Önskar ni ett lantligt bröllop utomhus kan ni fira i en av trädgårdarna, och vill ni ha en mer modern känsla kan ni vara i eventrummet med stora glasstrukturer och utsikt över omgivningen. Här får ni hela huset för er själva samt tillgång till pool.

Kapacitet: 100 gäster vid fest, 21 övernattande.

Länk till hemsidan.

4. Castillo De Monda – Andalusien

Adress: C. Villeta, 6, 29110 Monda, Málaga, Spain.

Beskrivning: Castillo De Monda har en fantastisk utsikt över den vita byn och bergen runt omkring. Förutom det vackra slottet finns vackra innergårdar, en stor terrass med utsikt över olivlundar och citrusträd samt en tropisk takträdgård. Önskar ni en bröllopslokal i Spanien som ligger nära både Marbella och Malaga och allt vad som finns att erbjuda där, men ändå fira i avskildhet i en lugn och idyllisk atmosfär är detta en mycket bra plats.

Kapacitet: 150 gäster vid fest, 65 övernattande.

Länk till hemsidan.

5. La Cabane Beach Club – Marbella

Adress: C. Jabalí, 29603 Marbella, Málaga, Spain.

Beskrivning: La Cabane erbjuder ett modernt bröllop precis vid medelhavet. Detta är en femstjärnig resort som har en exklusiv och lyxig atmosfär. Det finns en stor terrass med poolområde samt en ljus, stor inomhuslokal med glasväggar och utsikt mot havet. Söker ni en bröllopslokal i Marbella precis vid stranden är detta något att minnas.

Kapacitet: ca 120 gäster.

Länk till hemsidan.

6. Colònia Rusiñol – Katalonien

Adress: Ctra. de Manlleu a La Gleva, km 21, 08560 Manlleu, Spain.

Beskrivning: Colònia Rusiñol har en historia som textilfabrik och är en unik plats. Det finns vackra trädgårdar och flera olika utrymmen med originaldetaljer att välja på, bland annat finns lagret, laboratoriet och vinden tillgängligt. Lokalerna är ljusa och ni kan välja efter önskemål. Något som utmärker Colònia Rusiñol är att de skapar förnybar energi med bland annat solkraft och vattenkraft – så vill ni ha en miljövänlig och speciell bröllopslokal är detta ett mycket bra alternativ.

Kapacitet: 500 gäster.

Länk till hemsida för bokningsservice.

7. Aguas De Ibiza – Ibiza

Adress: Carrer Salvador Camacho, 9, 07840 Santa Eulària des Riu, Illes Balears, Spain.

Beskrivning: Aguas De Ibiza är ett lyxigt hotell med ljusa lokaler och en fantastisk utsikt över vattnet och hamnen. Det finns en stor terrass, ett poolområde och rymliga utrymmen inomhus. Här får ni helt fria händer då platsen kan inredas helt efter era egna önskemål och preferenser. Vill ni ha ett lyxigt bröllop på Ibiza så har ni ett bra tips här.

Kapacitet: 210 gäster.

Länk till hemsidan.

8. Estate Oran – Sevilla

Adress: C. A, 13-7, 41710 Utrera, Sevilla, Spain.

Beskrivning: Om ni vill ha er bröllopsfest i en rustik och naturnära miljö är Estate Oran en mycket bra plats. Det är en olivgård med vackra trädgårdar och stora utrymmen inomhus. Det finns tillhörande pool och möjlighet att ha middagen både inne och ute. Gården ligger 28 km från staden och 38 km från flygplatsen.

Kapacitet: 1 000 gäster.

Länk till hemsida för bokningsservice.

Andalusien, Spanien.

9. Cortal Gran – Katalonien

Adress: Carretera Sant Martí d’Empúries, 17470 Sant Pere Pescador, Girona, Spain.

Beskrivning: Cortal Gran är ett medeltida slott i katalansk stil och ni kan välja mellan många olika utrymmen både ute och inne. Det finns till exempel ett ljust växthus omgivet av vackra träd, en 16 000 kvadratmeter stor trädgård omgivet av en äppelodling med palmer och en infinitypool och en stor veranda. Här får ni stora möjligheter att välja det som passar er vision bäst.

Kapacitet: Över 300 gäster.

Länk till hemsidan.

Tips: har ni haft annat att tänka på och inte valt vigselringar ännu? Här kan ni läsa mer om det!

10. Son Togores – Mallorca

Adress: ​​Crtra. Palma-Valldemossa km. 10-200 Esporles, Mallorca.

Beskrivning: Son Togores har både berg och skogar i bakgrunden och ligger endast 20 km från Palma de Mallorca. Valmöjligheterna här är många, ni kan till exempel välja trädgårdsterrassen med fontän, musikrummet med bar och dansgolv eller trädgården med vackra ekar. Det är verkligen en majestätisk miljö som passar sig utmärkt för en bröllopsfest!

Kapacitet: 125 gäster.

Länk till hemsidan.

11. Masia Victoria – Katalonien

Adress: Carrer de Canyelles, 10, 08810 Sant Pere de Ribes, Spain.

Beskrivning: Masia Victoria har utsikt över sluttningar och vingårdar. Här har ni en rustik bröllopslokal i Spanien med moderna faciliteter och flera olika utrymmen att välja på. Det finns en terrass, infinitypool bland palmer samt stora, ljusa utrymmen både inne och ute där ni kan äta er bröllopsmiddag i en fantastisk miljö.

Kapacitet: 70 gäster för fest, 28 övernattande.

Länk till hemsida för bokningsservice.

Lästips: vill ni i stället hålla bröllopet i Sverige och letar lokal i Skåne, Norrland, Stockholm eller Västra Götaland kan ni få mer information här.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly