10 tips på present till flickvän – Lyx till Budget

Vi tipsar om presenter till flickvän i olika prisklasser

När det är dags att köpa present till sin flickvän kan det kännas som att man har mycket press på sig att hitta något bra. Självklart vill man ge något som visar hur mycket man bryr sig om henne, hur mycket man uppskattar henne och något personligt. Då gäller det att ta sin tid och komma på en riktigt bra idé till en present till flickvän.

Det finns många olika tillfällen där vi köper presenter till varandra. Firar din flickvän att hon har uppnått ett mål i livet kan en mer sentimental present passa bra. Är det en födelsedagspresent till din tjej kan det passa bra med något som är kopplat till hennes intressen.

Ibland har man även mindre pengar att lägga ner på en present till sin flickvän. Men oroa dig inte för det, det finns massor av alternativ att välja mellan som är romantiska men som inte tömmer hela plånboken. För att göra det enkelt för dig har vi inkluderat presenter i kategorin Lyx och i kategorin Budget. Läs vidare för att hitta en present till henne.

Lästips: Vi ger även presenttips till pojkvännen och till frun på bröllopsdagen.

Present till flickvän – Lyx:

1. Vinprovning

En vinprovning är helt klart en väldigt lyxig present till din flickvän. Om hon gillar vin då vill säga. Ett perfekt tillfälle att hitta på något tillsammans och få bredda era kunskaper om vin.

två vinglas med vitt vin

2. Flyga helikopter

Har din flickvän alltid velat åka helikopter, då kan en helikoptertur över en storstad vara en riktigt bra present till din flickvän. Det blir ett äventyr ni sent kommer glömma och ett bra tillfälle att ta en massa coola bilder. I Stockholm finns denna tjänst för att flyga helikopter om du vill överaska med en extra lyxig upplevelse.

utsikt över storstad från helikoptertur

3. Vackra örhängen i guld

Det är svårt att gå fel med ett par stilrena örhängen i äkta guld. Det är helt klart en lite dyrare present men det är något hon aldrig kommer glömma och de kommer mest troligt att finnas med resten av livet. En av våra favoriter bland guldörhängena är Calliope från vårt sortiment på Goldringsly.

vackra örhängen i äkta guld

4. Spaweekend

En spaweekend på ett fint spahotell blir som en present till er båda. Ni får chansen att slappna av, spendera kvalitetstid tillsammans och njuta av god mat. Släng in en liten ansiktsbehandling medan ni är där om ni vill lyxa till det ännu mer.

Kvinna på spa under ansiktsbehandling med ljus och blommor

5. Lyxig märkesväska

En riktigt romantisk present till din flickvän skulle kunna vara en lyxig märkesväska. Finns det någon märkesväska som din partner alltid har velat ha men aldrig haft pengar nog att köpa? Om du har möjligheten att köpa den åt henne kommer det vara en present hon aldrig glömmer.

Blommig väska bredvid en beige hatt och en parfym

Present till flickvän – Budget:

1. Värmefilt

En värmefilt är en riktigt mysig present som kommer väl till användning under årets kallare månader. Särskilt om din flickvän är en sådan person som alltid fryser eller om ni bor i ett land där det blir väldigt kallt.

Person på en soffa som sover under en mysig blå filt

2. Smart necessär

En rymlig och smart necessär brukar vara otroligt uppskattat då det är så skönt att kunna organisera sitt smink eller sin hudvård både hemma eller när man är ute och reser. Välj en rymlig med många fack i en fin färg.

Necessär med ormskinsmönster full med smink

3. Nytt sminkborst-set

Är din flickvän intresserad av smink? Då kan ett nytt set med sminkborstar vara en bra present. Din flickvän kommer aldrig att erkänna det, men det har gått alldeles för lång tid sen hon köpte nya och ett par nya fräscha borstar uppskattas alltid.

Olika sminkborstar med växter bredvid

4. Hudvårdskit

Sätt ihop ett eget litet hudvårdskit med några av hennes favoriter inom hudvård. Eller hitta några nya produkter för henne att testa. Kanske en exfoliator, några ansiktsmasker, en glow olja och en brun utan sol.

Olika sorters hudvårdsprodukter på en vit bakgrund

5. Gör en egen scrapbook

Vill du satsa på en riktigt personlig present till din flickvän så ska du klistra ihop din egen scrapbook. Klistra in bilder från minnesvärda stunder ni haft tillsammans och skriv små texter med kärleksförklaringar. Den presenten kommer hon helt klart att spara väldigt länge.

Fin scrapbook med texten "follow your dreams" bredvid blommor

Lästips: Vi tipsar om studentpresenter till henne och honom!

Svar på vanliga frågor

Vad köper man till en kvinna som har allt?

Vi har alla de personer i våra liv som verkar ha allt, vilket gör det svårt att köpa något i present till dem. En bra idé är att skämma bort henne med t.ex. presentkort på massage, ansiktsbehandling eller en fransförlängning.

Vad köper man till en 20 årig tjej?

När man fyllt 20 brukar det passa utmärkt att köpa köksprodukter eller heminredning. Som 20 åring är man förmodligen i full fart med att försöka samla på sig grejer som man behöver när man flyttar hemifrån. Därför kan bidrag till hemmet vara en perfekt present till din flickvän som fyllt 20 år.

Vad köper man till någon som inte vill ha något?

Har du någon i ditt liv som uttrycker att de inte vill ha något i present. Då kan du i stället se till att ni hittar på något kul tillsammans istället. Eller gör en donation till personens favorit välgörenhet.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly