20 tips på bröllopspresent

20 Tips på Bröllopspresent – Hitta den Perfekta Gåvan

Är du bjuden på ett bröllop och funderar på frågan “Vad ger man i bröllopspresent?”. Att hitta den perfekta gåvan kan vara en utmaning, men oroa dig inte! Vi har samlat 20 tips på bröllopspresenter som kommer att imponera på det blivande paret.

Oavsett om du söker en personlig bröllopspresent, en rolig överraskning eller en oförglömlig upplevelse, så har vi något för dig. Läs vidare för att få inspiration så att du kan hitta en perfekt bröllopspresent.

Lästips: Läs våra tips på presenter till flickvännen och pojkvännen.

Våra 20 bästa tips på bröllopspresent

1. Graverade vinglas

Ge det nygifta paret vinglas med deras namn ingraverade på dem för en extra personlig touch. Champagneglas fungerar lika bra om du föredrar det i stället.

2. Presentkort till deras favoritrestaurang

Låt dem njuta av en romantisk middag för två med ett presentkort till deras favoritrestaurang. Det är precis en sådan present som kan erbjuda lite lyx en vanlig vardagskväll.

Kvinna på restaurang med ett glas rött vin

3. En professionell fotografering

Ge dem möjligheten att föreviga nuet genom en professionell fotografering. De lär ju ha en del bröllopsfoton, men det kan vara kul med professionella foton från andra tillfällen också.

4. En vacker smyckesask

Ge brudparet ett bra sätt att förvara deras vigselringar på med en elegant smyckesask. Vissa tar av sig ringarna på natten, även när man ska duscha eller träna. Har man ett specifikt ställe att lägga ringarna på minskar chansen att de tappar bort sina ringar.

5. En trädgårdsskulptur

För brudparet som älskar trädgårdsarbete kan du överraska dem med en vacker skulptur.  En perfekt present som kan pryda deras trädgård framöver.

6. En personlig bröllopsram

Låt dem visa upp sina favoritbilder från bröllopet med en eller flera personliga bröllopsramar. Köp en eller flera som passar ihop så det kan bli en fin inredningsdetalj i hemmet.

Två personer som kollar på en ram med ett bröllopsfoto

7. Vinprovning

Bjud paret på en spännande vinprovning för att utforska nya smaker och tillsammans få njuta av en underbar bröllopspresent i form av en upplevelse.

8. En kokbok för par

Ge dem inspiration till kulinariska äventyr med en kokbok speciellt utformad för par. Det är lätt att inspirationen till nya recept tar slut ibland. Då är det toppen att ha en kokbok fylld med nya recept för mysiga dejt-kvällar.

Lästips: Vi tipsar om presenter för fars dag och mors dag.

9. En lyxig spabehandling

Ge dem en avkopplande och lyxig upplevelse med en spabehandling för två. Det kan behövas efter att ha planerat för bröllopet så länge.

10. En personlig träkista

Låt dem förvara sina minnen och skatter i en vacker träkista med deras namn och bröllopsdatum ingraverade. Det är en riktigt klassisk bröllopspresent som föräldrar brukar ge.

Brudkista i trä med bröllopsskylt på

11. En matlagningskurs

Ge paret möjligheten att lära sig nya recept och matlagningstekniker tillsammans. Kanske finns det en bra matlagningskurs där de får testa på rätter från olika kulturer?

12. En romantisk helikoptertur

Ge dem en minnesvärd upplevelse med en romantisk helikoptertur över deras favoritstad eller över vackra landskap. Det blir ett minne de aldrig kommer glömma.

13. En prenumeration på vin- eller choklad

Låt paret upptäcka nya smaker varje månad med en prenumeration på en vin- eller choklad. Det finns många företag som har prenumerationer där man får nya produkter hemskickade varje månad. En rolig bröllopspresent som är perfekt för finsmakarna!

Låda med olika fina chokladbitar i med blommor på sidan

14. En personlig pläd

Ge dem en mysig pläd med deras namn broderat på. Eller kanske till och med deras bröllopsbilder på? En perfekt pläd att mysa under och minnas deras bröllopsdag.

15. Ett bröllopsalbum

Hjälp dem att bevara sina bröllopsminnen på bästa sätt genom att ge dem ett vackert bröllopsalbum att fylla med bilder och minnesvärda ögonblick.

16. Bidrag till bröllopsresan

Om du letar efter en bra bröllopspresent, bidra till deras bröllopsresa genom att ge ett generöst bidrag till deras smekmånad. Det är något som alltid uppskattas.

17. En designklassiker för hemmet

Lyxa till det med en riktigt fin designklassiker till det blivande brudparets hem. Det finns mycket att välja på. Allt från en fin designer vas till tavlor och ljusstakar.

Vit vas som bröllopspresent på ett dekorativt avlastningsbord

18. En kaffemaskin

Vet du att brudparet saknar en kaffemaskin i sitt hem? Då kan det vara en utmärkt gåva. För vem uppskattar inte en riktigt god kopp kaffe till förmiddagsfikat?

19. Massagekurs för par

Är brudparet väldigt aktiva eller till och med atleter? Då uppskattar de säkerligen att få massage när musklerna är spända eller trötta. Ge dem chansen att förbättra sina egna massagekunskaper så att de kan massera varandra framöver.

20. Matchande armband

En personlig bröllopspresent skulle kunna vara att ge dem matchande armband. Det behöver inte vara mer komplicerat än att ge dem varsin guldkedja.

Lästips: Letar du efter present till frun på bröllopsdagen eller den perfekta doppresenten? Läs våra artiklar!

Svar på vanliga frågor

Hur mycket ger man i bröllopspresent?

Det vanligaste är att bröllopspresenter kostar mellan 300-2000 kr. Möjligen kan bröllopspresent från föräldrar kosta mer men annars brukar de ligga i det prisspannet. Det beror helt på vilken relation du har till brudparet.

Kan man ge bort champagne i bröllopspresent?

Man kan absolut ge bort champagne i bröllopspresent, även vin om man vill. Se dock till att köpa en trevlig flaska som kanske har lite högre prislapp än ett vanligt vardagsvin eller vanligt bubbel.

Måste man ge bröllopspresent?

Är man bjuden på ett bröllop är det artigt att ta med en present till brudparet. Der är självklart inget krav men det anses lite oförskämt att inte ta med något. Eftersom brudparet lägger ner pengar på mat och underhållning för alla gästerna.

Lästips: Vi tipsar om studentpresenter till henne och honom.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly