Fars dag present → Våra 13 bästa tips

Våra bästa tips på farsdagspresent

Till skillnad från mors dag som firas på våren så firar vi alla pappor på hösten. Fars dag inträffar varje år på den andra söndagen i november. Så se till att inte glömma av att fixa en fars dag present till din kära pappa efter alla höstlovsaktiviteter och halloweentillställningar.

Olika familjer har olika traditioner när det kommer till hur man firar fars dag. Vissa köper fina presenter, vissa hittar på något tillsammans och andra kanske skickar blommor eller skriver ett fint kort. Oavsett hur ni firar i din familj så har vi tips som passar.

Läs vidare och hitta något fint att ge till din pappa eller till pappan till dina barn för att visa uppskattning för att han är en så fantastisk pappa.

Lästips: Vi har samlat våra bästa tips på doppresenter och presenter till frun på bröllopsdagen.

1. En härlig badrock

En badrock i fin färg är ju aldrig fel. Perfekt för pappan som behöver något skönt att dra på sig på morgonen när han dricker sitt morgonkaffe i köket.

Person med grå badrock på sig

2. Korthållare

Börjar din pappas plånbok se ut som att den håller ihop med sin sista tråd? Då kan det vara super att köpa en fin och stilren korthållare som fars dag present i år. Se bara till att ta reda på hur många kort din pappa behöver få plats med.

3. Massagepistol

Är din pappa en mycket aktiv person eller är han bara allmänt stel i kroppen? Då kan en massagepistol vara en perfekt farsdag present som mest troligt kommer uppskattas. För hur härligt är det inte att kunna mjuka upp sina muskler hemma?

Svartvit bild med man som använder en massagepistol på armen

4. Kryddor till grillen

Har du en pappa som älskar att stå vid grillen och laga all möjlig sorts mat? Då har du ett perfekt tillfälle att utöka hans grillförräd med några riktigt smaskiga kryddor. Det passar oavsett om han grillar kött eller grönt!

5. Halskedja i guld

En fars dag present i form av ett smycke uppskattas väldigt ofta. Det finns många halskedjor att välja mellan men vill du vara på den säkra sidan kan en klassisk halskedja i guld vara en bra idé.

Guldkedja i rödguld

6. Skinnhandskar

Ett par klassiska skinnhandskar passar till nästan alla stilar och kläder. En perfekt present till pappa som både är stilren och kommer hålla honom varm om händerna i vinter.

7. Hudvårdskit

Ett hudvårdskit med en bra skrubb, någon återfuktande kräm och kanske en mudmask? Det låter som en toppen present som kommer hålla i sig länge. En toppen fars dag present till pappan som inte har så mycket hudvård.

Olika hudvård på en bänk framför ett stort fönster

Lästips: Läs våra tips på presenter till flickvännen och pojkvännen.

8. Mössa med pannlampa

Gillar din pappa att vara ute sent på kvällarna och promenera eller behöver han lite extra ljus när han cyklar hem från jobbet på hösteftermiddagarna? Då kan en mössa med pannlampa vara en bra present.

10. Snygga örhängen

Letar du efter en present till fars dag till pappan som har hål i öronen? Då finns det många örhängen att välja mellan. Vill du passa på att skämma bort honom med en jättefin present passar dessa vackra guldörhängen perfekt.

9. Hemmavideo konverter

Är du ute efter en riktigt personlig fars dag present? Då kan det vara en toppen idé att ta tillfället i akt och ge din pappa en hemmavideo-konverter. Många föräldrar sitter med en massa egenfilmade hemmavideor på VHS som de inte ens kan kolla på. Men med en konverter kan de föras över till datorn eller till dvd:er.

11. En bra bok

Det blir aldrig fel med en riktigt bra bok att läsa på helgen när det är dags att varva ner. Kolla in recensioner och topplistor för att hitta en bok som passar just din pappa och hans intressen.

Man läser en bok och dricker kaffe

12. Ta med honom på en hike

En fin personlig fars dag present du kan ge är att ta med din pappa på en hike över dagen. Ta med lite fika och hitta ett riktigt trevligt vandringsstråk. Kanske i skogen eller runt på någon ö i närheten.

13. Juicepress

I den mörka svenska vintern är det viktigt att få i sig alla viktiga vitaminer så att vi överlever vintermörkret. Då passar det utmärkt med en riktigt fin juicepress så att din pappa kan njuta av färskpressad juice på morgnarna.

Hand som använder en stående juicepress med apelsiner bredvid

Lästips: Vi tipsar om studentpresenter till henne och honom.

Svar på vanliga frågor

Vad ger man en pappa som har allt?

Till en pappa som redan känns som att han har allt kan det passa bra att ge honom något som utmanar honom lite. Kanske en bok där han kan lära sig måla? Eller en matlagningskurs.

Vad är en bra fars dag present till en nybliven pappa?

En bra första fars dag present till en nybliven pappa skulle kunna vara en liten fotobok med bilder från tiden som har gått sedan han blev pappa. Eller kanske en fars dag present från er bebis? Som en teckning eller ett handavtryck. Du kanske behöver hjälpa till en del med den förstnämnda.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly