Fina Örhängen → Vardag vs Fest

Våra bästa tips på fina örhängen till både fest och till vardags

Att hitta fina örhängen kan vara svårt, oavsett om du letar efter något att ha till vardags eller till ett speciellt event. Eftersom det finns många alternativ där ute, så det är lätt att bli överväldigad. Det viktigaste är att hitta ett par örhängen som passar just din personliga stil och som du känner dig bekväm i.

För att hjälpa dig på traven har vi samlat några av de mest trendiga och stilfulla örhängena för både vardag och fest. Läs vidare för att få inspiration till dina kommande örhängeinköp.

Lästips: Läs den ultimata öronpiercing guiden!

Fina örhängen: Till fest

Om du ska på fest eller ett till något annat högtidligt tillfälle vill du säkert hitta ett par örhängen som sticker ut och ger dig en extra glammig look. Här har vi därför samlat våra favorittips på riktigt glammiga och festliga örhängen.

Örhängen med färgade stenar

En klassiker är att välja lyxiga örhängen med en stor och gnistrande sten som verkligen fångar ljuset. Guld- eller silverfärgade örhängen i kombination med stenar i exempelvis rött eller blått ger en lyxig känsla.

Kvinna med grön ögonskugga och örhängen med grön sten

Örhängen med coola former

För den som vill ha en mer modern stil kan man välja örhängen med geometriska former eller asymmetriska designer.

Öra med trekantigt och glittrigt örhänge

Massor av små örhängen

En annan trend just nu är att använda flera små örhängen i varje öra istället för en stor. Kombinera olika storlekar och färger för en unik look.

Kvinna med mörkt hår som har många örhängen i örat

Stora guldringar

De klassiska stora guldringarna går sällan fel. Det är en bra investering då de passar till nästan alla festoutfits. Se bara till att du är bekväm med den storlek du väljer så de inte är för tunga eller är så stora att de lätt fastnar i saker i din omgivning.

Kvinna med stora guldringar i öronen

Något stort och gnistrande

Vill du ha ett par riktigt snygga örhängen som kommer att blända alla runt omkring dig på dansgolvet? Satsa då på ett par örhängen med så många genomskinliga stenar som möjligt. Kanske kan du hitta ett par med ett fint mönster av stenar.

Kvinna med fina örhängen med massor av glittrande stenar

Lästips: Kolla in våra tips på trendiga örhängen för män.

Fina örhängen: Till vardags

Till vardags vill du kanske ha något som är enklare och mer subtilt, men som ändå ger en touch av stil och elegans. Då kan något av dessa alternativ vara en bra investering för dig som söker efter nya snygga örhängen.

Små studs

För ett minimalistiskt uttryck kan du välja små örhängen i silver eller guld. Studs i form av hjärtan, stjärnor eller diamanter är tidlösa alternativ som passar till allt.

Studs i guld

Naturinspirerade örhängen

En annan trend just nu är örhängen med naturinspirerade motiv, exempelvis örhängen i form av blommor eller fjärilar. Dessa örhängen är både söta och stilfulla samtidigt som de kan tillföra en härlig färgklick.

Kvinna med fina örhängen i form av en fjäder

Nätta hängande örhängen

Känns det tråkigt med små studs till vardags? Då kan ett bra alternativ vara ett par trendiga örhängen som är både långa men samtidigt nätta. Perfekt om du vill ha något diskret men som hänger längre ner från örat som kan glimma till i ljuset.

Hängande örhängen i guld

Den klassiska silverringen

Klassiska små öronringar i silver eller vitguld är alltid ett bra val. Det passar till allt och funkar för de flesta ansiktsformer. De är perfekta för dig som känner att du inte riktigt vill ha något som sticker ut till vardags.

Örhängen ringar i vitguld

 

Svar på vanliga frågor

Vad ska man ha för örhängen om man är känslig?

Är du allergisk mot nickel eller bara allmänt känslig mot de flesta örhängen? Då ska du försöka hitta ett par örhängen där nickelhalten är låg. Med andra ord ett par allergivänliga örhängen.

Vilka örhängen ska man ha i nytagna hål?

När du precis tagit hål i öronen kommer huden runt det nytagna hålet vara extra känslig. Det är därför du bör följa rekommendationer från den som piercat ditt öra när det kommer till vilket smycke du bör ha i början. Kirurgiskt stål brukar vara det självklara valet för nytagna hål.

Är det bra att sova med örhängen?

Det går bra att sova med örhängen. Så länge du har koll på att om du sover med dina smycken kommer smyckena att utsättas för mer slitage än om du hade tagit av dem.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly