Trendiga halsband → För kvinnor och män

Trendiga Halsband: För Både Män och Kvinnor

I dagens värld är halsband inte bara trendigt för kvinnor. Män har också upptäckt fördelen med att bära snygga halsband för att komplettera en snygg outfit. Oavsett om du är man eller kvinna, och oavsett om det är till vardags eller på fest, finns det en rad trendiga halsband för dig att välja mellan.

Se till att hitta ett halsband som kan förstärka din stil och ge dig en stilren look. Här är några tips på snygga halsband till killar och för tjejer som passar till alla tillfällen.

Lästips: Vi ger våra bästa tips om guldkedjor till män och kvinnor.

Klassiska pärlhalsband

Pärlhalsband för dam och herr är en tidlös accessoar som aldrig kommer bli omodern. De är perfekta för att ge en sofistikerad touch till både vardags- och festklädsel. Vill du bära en mer modern variant kan du välja ett pärlhalsband med modern twist. T.ex. ett halsband som kombinerar pärlor med metallkedjor eller charmiga hängsmycken.

Kvinna med ett fint pärlhalsband och pärlörhängen

Kille med vit t-shirt och fint pärlhalsband

Statement-halsband

Om du vill ha ett halsband som verkligen sticker ut och blir pricken över i:et i din outfit, satsa på ett stort och iögonfallande statement-halsband. Statement-halsband fungerar bra både till festliga tillfällen och för att addera lite edge till din vardagsstil. Välj snygga stora halsband som t.ex:

 • Trendiga halsband med stora och unika detaljer
 • Halsband med geometriska former
 • Kedjor med naturliga stenar som hängsmycke
 • En stor och tjock kedja i guld eller silver.

Kvinna med unikt halsband och armband

Man med glitrig skjorta och stort halsband

Guldhjärtan på halsband

Guldhjärtan på halsband är en klassiker när det kommer till romantiska smycken. För kvinnor och män som vill visa sin kärlek till någon, är ett guldhjärte-halsband en perfekt accessoar att ge bort till sin käresta.

Välj ett enkelt och stilrent halsband för en mer diskret look eller ett större och mer detaljerat halsband för att verkligen göra ett intryck.

nätt kedja med stilrent guldhjärta

Snygga långa halsband för en bohemisk touch

Långa halsband ger en avslappnad och bohemisk känsla till din stil.

 • För kvinnor kan ett långt halsband med vackra hängande detaljer ge en extra dimension till en enkel klänning eller skjorta.
 • För män kan det funka att bära ett långt halsband med ett coolt hängsmycke för att ge sin outfit en modern och avslappnad look.

Kvinna med snyggt långt guldhalsband

Man med svart jacka och ett långt trendigt halsband

Lästips: Vi förklarar vad som avgör priset på en guldkedja.

Robusta halsband

För personer som vill bära halsband finns det många trendiga alternativ att välja bland. Här tipsar vi om några alternativ som är lite mer robusta och ger en tuff och kaxig look.

 • Mörka läderhalsband med robusta detaljer
 • Stora metallkedjor
 • Stora geometriska hängen

Kvinna med genomskinlig tröja och en stor guldkedja

Man med svart hatt och stor guldkedja

Mixa och matcha

En trend inom halsbandsmode är att mixa och matcha olika stilar och material. Här är några tips på hur du kan gå tillväga för att skaffa den snygga mix-match looken.

 • Kombinera ett långt halsband med ett kortare halsband för att skapa en lager-på-lager-look. Den trenden har hängt med i flera år nu.
 • Blanda olika material som läder, metall och tyg för att skapa kontrast och intressanta detaljer.
 • Kombinera ett snyggt stort halsband med mindre och mer subtila halsband för att skapa en balanserad och unik look.
 • Var inte rädd för att blanda färger och mönster för att skapa en personlig stil. Det går faktiskt alldeles utmärkt att blanda både silver och guld.

Tunna trendiga halsband

Kom ihåg!

När du väljer ditt trendiga halsband, kom ihåg att det viktigaste är att du känner dig bekväm och självsäker i det du bär. Mode handlar om att uttrycka din personlighet och visa upp sin stil. Oavsett om du är man eller kvinna, ska du leta efter halsband som passar din stil och förstärker din personliga look.

Lästips: Lista ut om du passar bäst i guld eller silver och vad du kan göra med gamla smycken.

Svar på vanliga frågor

Vilka halsband är moderna?

Det handlar mindre om vilka halsband du har och mer om vad du gör med dem. Just nu är det väldigt trendigt att ha många halsband på lager. Mixa stora och små kedjor för att få den perfekta looken för din outfit.

Finns det 24k halsband?

Det finns halsband med 24 karat, men det är inte att rekommendera. Smycken gjorda av 24k guld är inte slittåliga. Därför slits de lätt och håller sig inte fina lika länge som t.ex. ett smycke med 18k guld.

Kan man duscha med äkta silver halsband?

Ja, det går bra att duscha med ett halsband som är gjort av äkta silver. Det kommer inte att missfärgas eller göra din hud grön. Men se dock upp för att sova med ett silverhalsband för mycket då det sliter på materialet.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly