Våra tips på morgongåvor till henne

 

Vi har gått igenom vad en morgongåva är och hur den fungerade förr. Om du ska gifta dig och vill ha tips på morgongåvor till frun så har du kommit helt rätt! Nedan kommer vi ge förslag och tips på morgongåvor att ge till henne.

 

Smycken

Sedan morgongåvan slutade vara obligatorisk i form av mark, gårdar eller pengar är det absolut vanligaste att ge bort ett smycke. Det är tidlöst, kan bäras antingen dagligen eller vid speciella tillfällen och kan göras mycket personliga. Att ha kvar smycket livet ut och kunna ge det till sina barn eller barnbarn när det är dags blir ett fint minne för många att bevara.

 

Att ge en ring som morgongåva är en fin idé. Det passar både till kvinnor och män och kan göras speciellt så att den matchar förlovnings- och vigselringarna. Om man inte vill ge en ring så finns det andra smycken man kan ge. En morgongåva som är ett halsband eller ett par örhängen som passar till ringarna är också en fin tanke. De matchar då automatiskt både till fest och vardagligen och kommer uppskattas som ytterligare en symbol för er kärlek.

 

Lästips: Det finns mycket att ha i åtanke när man ska välja vigselring. Till exempel bredden, materialet och om man vill matcha sina ringar på ett snyggt sätt. Klicka på länkarna för att läsa mer!

 

 

Upplevelser

Något som har blivit vanligare är att ge en upplevelse som morgongåva. Att göra något tillsammans och skapa minnen ihop är också en viktig del av livet och ett äktenskap. När bröllopet är över och ni bara vill koppla av och ta hand om varandra kan det vara perfekt att ge bort en upplevelse och bara få vara i varandras sällskap.

 

En upplevelse kan vara vad ni själva vill. Spaweekends, en resa utomlands till något ställe din partner eller ni båda alltid velat besöka eller kanske något äventyrligt som fallskärmshoppning eller en vandring i bergen? Precis som med smycken kan denna typ av morgongåva göras mycket personlig och kosta precis det du vill att den ska kosta. Att skapa nya minnen ihop är något som ni kommer bära med er livet ut och berika ert äktenskap.

 

Lästips: funderar du på skillnaden mellan en kyrklig vigsel och en borgerlig vigsel? Klicka på länkarna för att läsa mer!

 

Var personlig

Det finns inga regler för vad en morgongåva bör vara eller hur mycket den ska kosta. Att välja något som kommer uppskattas av din partner och göra det så personligt som möjligt är det finaste du kan göra och hon kommer minnas det som en stor kärleksgest. Om din partner gillar smycken är det kanske det bästa alternativet, men om personen är mer äventyrlig och uppskattar kvalitetstid mer, kan det vara bättre. Du själv känner din partner bäst och vet vad personen skulle bli gladast av. Glöm inte heller att en morgongåva inte är obligatorisk, så vill ni bestämma er för att inte ge varandra någon så är det också helt okej!

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly