Trendiga örhängen för män

Örhängen för män: Kolla in våra topp val

Örhängen för män trendar just nu som aldrig förr. Allt från diskreta små studs till extravaganta konstverk i örat. Det finns oändligt med örhängen att välja på och när du är redo för att ge dig ut i djungeln för att hitta det som passar dig så kan vi hjälpa dig på traven.

Kanske letar du efter örhängen som hjälper dig att uttrycka vem du är och visa din individuella sida? Eller så är du en riktig fashionista och vill ta tillfället i akt och joina örhängestrenden. Eller är du kanske en mix av båda? Läs vidare i vår artikel där vi tipsar om våra absoluta favoriter när det kommer till trendiga örhängen för män (Fast egentligen för vem som helst. För vad är det som är könsbestämt med ett örhänge?).

Lästips: Vi tipsar om våra favoritörhängen till vardags och till fest.

Typer av örhängen

För dig som kanske inte har så bra koll på örhängen så finns det olika typer. De absolut vanligaste är studs, ringar och hängörhängen. Det finns självklart massa andra typer också som t.ex. tunnlar och barbells. Som sagt, det finns en hel djungel av örhängen i herr-kategorin.

Vilka örhängen är snyggast på killar?

Det finns inget rätt eller fel svar på denna fråga, stil och vad som är snyggt är alltid subjektivt. Du kan helt enkelt inte göra fel så länge du själv tycker att dina smycken är snygga och de passar dig. Men är du osäker på vad som passar dig så är ett klockrent tips att köra på studs eller hängen i guld, silver eller svart. Det är alltid stilrent!

Örhängen i silver

Örhängen i silver är tidlösa och passar till det mesta. Allra bäst passar det till dig som har en kall hudton. Läs mer om vilka metaller som passar till din hudton i vår artikel. Här tipsar vi om trendiga örhängen för killar i silver.

Klassisk silverring

man med örhängen för män i vit hoodie

Silver stud

Man i vit skjorta med silverörhänge

Dubbla små silverringar

Man med silverörhängen och halstatuering

Örhängen i guld

Guld, precis som silver är tidlöst och passar till allt. Plus att det ser lite extra lyxigt ut. Perfekt om du vill flexa lite extra!

Tre guldringar på rad

Man med tre guldringar och nacktatueringar

Flera små guldörhängen

Man med vit tröja och guldsmycken

Mönstrat guldörhänge

Man i rosa skjorta med guldörhängen

Svarta örhängen

Svarta örhängen kan både fungera som ett alternativ som inte är så “flashigt” och vara ett väldigt stilrent och coolt örhänge.

Svart ring

Svarta örhängen för män

Svart stud

Man i vit skjorta med svart stud örhänge

Töjningar

Det här med töjningar i örat har alltid varit en smaksak, vissa älskar det och vissa inte. Men det finns helt klart riktigt snygga smycken för töjningar för den som är intresserad av att skaffa sådana.

Stora silvertunnlar

Man i gränd med töjningar i örat

Vita tunnlar

Man i vans tröja med vit töjning i örat

Lästips: Vi förklarar allt du behöver veta om olika hål i öronen i vår öronpiercing guide.

Snygga hängen

En klassiker för en alternativ och stilren look är ett örhänge med ett snyggt hänge. Det vanligaste hänget är helt klart kors örhängen.

Cuff med korshänge

Man med solglasögon och korsörhänge

Silvrigt korshänge

Man i svartvitt med silverkors i örat

Rakt Silverhänge

Man med coola solglasögen och silverörhänge

Örhängen för dig som inte har hål i öronen

Har du inte hål i öronen men vill ändå ha örhängen, eller bara testa hur du ser ut i örhängen innan du ska boka tid hos en piercare? Då finns det örhängen som inte kräver ett hål. Allt från cuffs och clip-ons till magnetiska örhängen.

Svar på vanliga frågor

Får killar ha örhängen?

Självklart får dom det. Det finns inget som säger att örhängen är något som bara tjejer får ha. Idag är det lika trendigt för alla.

Är Sterling silver äkta silver?

Ja, sterling silver räknas som äkta silver. Det är alltid märkt med siffrorna 925 eftersom det innehåller 92,5% silver. Det är gränsen för att få kallas äkta silver.

Hur vet man om man inte tål örhängen?

Huden runt örhänget kan bli rött, svullet och svida om du är allergisk mot örhängets material. Läs mer om det i vår artikel om allergivänliga örhängen.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly