Solitärring som förlovningsring → Vi förklarar

Det finns många olika typer av ringar till förlovning och det finns mycket att tänka på när man ska välja ring. En mycket populär variant är den klassiska solitärringen. I den här artikeln kommer vi gå igenom allt du behöver veta om just solitärringen!

 

 

Lästips: klicka här om du vill läsa om förlovningsringar till en man eller till en kvinna!

 

Vad är en solitärring

Det som utmärker solitärringen är att man har en ensam, centrerad sten som fokus. Detta innebär inte alls att ringen är tråkig utan kan varieras i oändlighet med olika typer av slipning på diamanten och olika material såsom guld, silver eller platina.

 

Denna modell sätter diamanten eller stenen i fokus och även om den vanligaste slipningen är rund och fyrkantig så kan du välja vilken form du vill och vad du tror kommer passa dig eller din partner bäst. Ringens enkelhet gör den tidlös och klassisk samtidigt som val av form på diamanten kan få den att sticka ut och kännas speciell. Solitärringen finns i alla prisklasser så att det passar just din budget!

 

 

Svar på vanliga frågor

 

Vad betyder solitärring?

När man talar om ordet solitär i smyckessammanhang betyder det ensamt infattad ädelsten. Detta är en klassisk och tidlös förlovningsring som passar de flesta då den går att variera väldigt mycket och ger stenen den totala uppmärksamhet som den förtjänar.

 

Passar en solitärring till förlovning?

Ja absolut! Solitärringen är en av de mest populära förlovningsringarna då den är tidlös, elegant och klassisk. Du kan variera hur du vill efter vad du och/eller din partner har för önskemål med både form och storlek på diamanten samt olika material på själva ringen.

 

Kan jag köpa en solitärring av er på Goldringsly?

Ja självklart! Vi säljer både färdiga solitärringar i olika material i olika prisklasser, vill du ha något mer unikt så kan du välja att designa en egen ring hos oss. Då tillverkar vi ringen helt efter dina egna önskemål och du kan även skicka in inspirationsbilder till oss via formuläret så vi får en bättre bild av vad du är ute efter. Allt detta för att du ska bli så nöjd som möjligt.

 

Lästips: ska du fria snart? Läs då våra tips inför förlovning!

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly