7 fina lokaler för Strand-bröllop → Vi Tipsar

Vi tipsar om de bästa lokalerna för strand-bröllop

 

Vill du och din partner säga era löften till varandra framför familj och vänner på en lång vit sandstrand under en bar himmel, men har ingen aning om vart ni ska börja med bröllopsplaneringen? Fortsätt då läs denna guide där vi ger våra 7 bästa tips på lokaler för strand-bröllop oavsett om ni vill gifta er i Sverige eller utomlands.

 

Innan ni bestämmer er för en bröllopslokal bör ni läsa våra artiklar där vi berättar allt ni behöver veta när ni väljer bröllopslokal och hur mycket ett bröllop kan kosta.

 

 

Smygehus havsbad, Skåne

Hotellet Smygehus havsbad erbjuder tre olika bröllopspaket med olika innehåll beroende på hur mycket pengar ni vill lägga. De arrangerar små och stora bröllop och hjälper er med allt från vigselförrättare till florister. Det finns möjlighet till bröllopsfest i deras olika festsalar eller på terrassen samt strandängen vid havet. Perfekt för er som älskar Skånes fina stränder. 

 

Åhus Seaside, Åhus

Vill ni ha er vigsel på en vit sandstrand med havet i bakgrunden? Då passar Åhus Seaside hotell perfekt. De hjälper er att skräddarsy det bröllop ni drömmer om med storslagna dekorationer och en perfekt utformad meny. Det moderna hotellet ligger ett stenkast från stranden och erbjuder även ett spapaket som tillägg för eran stora dag.

 

Lästips: Vi tipsar om fler bröllopslokaler i Skåne, Stockholm, Västra Götaland och Umeå.

 

Sandals Montego Bay, Jamaica

Jamaica är ett drömresmål för många med dess långa vita stränderna och det turkosa vattnet. På Sandals 5-stjärniga resort har de flertalet olika lokaler för vigslar och bröllopsfester. Till exempel har dem ett kapell som ligger på vattnet. Närmare havet kan man inte komma. Bokar ni en lokal hos Sandals ingår det alltid ett team som hjälper dig med planering, vilket underlättar om man inte kan vara på plats på Jamaica innan den stora dagen är inne.

 

Dreams Natura Resort and Spa, Cancun, México

Utanför Cancun vid en lång vit sandstrand hittar du Dreams Natura Resort and Spa. Hotellet erbjuder all-inclusive paket och olika slags bröllopspaket som kan anpassas efter era önskemål. Bubbel och tårta är inkluderat i alla paket. Även här finns det möjlighet att boka spapaket för lite extra relax innan eran stora dag.

 

Grande Real Santa Eulália Resort and Hotel Spa, Albufeira Portugal

Detta hotell i Portugal ligger i kant med den vackra stranden Santa Eulália, en perfekt strand för att kolla på solnedgången eller för att vandra längs den långa strandkanten. Här kan du välja mellan flera platser att ha vigseln, till exempel bröllop på stranden eller på terrassen. Efter vigseln har de en festvåning där ni kan dansa hela natten. Även här kan ni tilldelas en bröllopsplanerare som kan hjälpa er få det bröllop ni önskar.

 

Lästips: Här tipsar vi om fler platser i Europa som är perfekta för bröllop, t.ex. i Italien, Spanien och Frankrike.

 

Constance Lemuria, Seychellerna

Hotellet Constance Lemuria är ett miljövänligt hotell som fokuserar på att blanda den tropiska naturen med lyx för den ultimata upplevelsen. De har flera bröllopspaket, en golfbana och en spaanläggning. Bland annat en bröllopsplanerare, champagne, bröllopstårta och en 45 minuter spabehandling ingår i alla paketen. Här finns det även utmärkta platser för dykning om ni är intresserade av det som aktivitet dagen efter.

 

Hyr semesterboende i Caribbean via TripAdvisor, Airbnb eller Vrbo

Ett insider tips är att hyra ett semesterboende via hemsidor som TripAdvisor eller Airbnb. Det passar utmärkt om man vill ha en privat mindre tillställning i en lyxig strandvilla i t.ex Bahamas eller Puerto Rico. Vissa boenden rymmer upp till 25 personer för övernattning, vissa har även en privat strand och vissa boenden har privat kock och catering personal för just sådana tillfällen som bröllop.

 

 

Svar på vanliga frågor:

 

Vad gör jag om det börjar regna på mitt utomhusbröllop?

Kom ihåg att du aldrig kan lita helt på vädret. Därför är det bra att alltid ha en plan B, antingen inomhus eller ett stort partytält. Många hotell som erbjuder strandbröllop inkluderar en plan B i priset. Läs mer om viktiga saker att tänka på om du ska gifta dig utomlands i vår artikel.

 

Kan man gifta sig på stranden?

Ja, man kan gifta sig på stranden. Naturen bildar naturliga dekorationer vilket gör att det kan vara prisvärt och romantiskt på samma gång. Kom ihåg att dubbelkolla om stranden du vill gifta dig på är offentlig och i så fall om det behövs något tillstånd för att få hålla en vigsel där.

 

Vem kan viga oss?

Gifter ni er i kyrkan är det prästen som viger er och vid en borgerlig vigsel kan det vara t.ex en politiker. Vem som helst kan ansöka om att få vigselrätt om ni vill att en familjemedlem eller kompis ska viga er.

More To Explore

Vigselringar bland vita blommor
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023
Cateogry: Bröllop
04 juli 2023

Populära inlägg;

Kategorier

Populära ämnen:

Få de senaste nyheterna från Goldringsly